Uitvaartverzorgers met liefde voor het vak

Als fotograaf voor het afscheid en de uitvaart van uw dierbare werk ik samen met de volgende Uitvaartverzorgers in voornamelijk de provincie Utrecht:

Al deze uitvaartverzorgers hebben een grote liefde voor hun vak, denken met u mee en nemen u werk uit handen. Daarbij zorgen zij ervoor dat alles rondom de uitvaart van uw dierbare volgens úw wensen verloopt.

Kies vooral een uitvaartverzorger waar u een fijn en veilig gevoel bij hebt. Tenslotte is hij of zij betrokken bij één van de meest emotionele en intense momenten in uw leven. Dat geldt ook voor uw fotograaf: de bekende ‘klik’ is vooral belangrijk tijdens het definitief afscheid nemen van uw dierbare.

Op de momenten rondom het afscheid stem ik alles af met de uitvaartverzorger. U kunt u zich dan richten op het afscheid zelf en u hoeft geen rekening te houden met de fotograaf. Bovendien doe ik er alles aan om tijdens alle afscheidsmomenten, naast het maken van mooie foto’s, zo onzichtbaar mogelijk te zijn.

Wilt u meer weten?

Heeft u belangstelling voor een fotoreportage of wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een uitvaartverzorger? Neem dan gerust contact met mij op via telefoonnummer: 06 5533 7898 of vul het contactformulier in. Ik kom dan graag even bij u langs voor een nadere (korte) kennismaking. Want juist tijdens zo’n intieme en emotionele gebeurtenis is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw fotograaf.

Hartelijke groet,

Yvonne